проект за взаимопомощ в духовното здраве

Беседата - диалог в доверие!

Беседата
Всичко опира до разговорът. Той може да бъде виртуално, или реално проведен, задочно, или във време удобно колкото да си погледнеш телефона- Важно е промяната в нас да ни донесе конкретна полза! Без значение е времето и мястото!
Единственият постоянен спътник в живота ни е движението на емоции, чувства, състояния, настроения, воля, решимост и други променливи, които постоянно ни клатят вътрешно. Но дали те ни променят за добро, или ни забиват с носа в калта по улицата, зависи изцяло от избора, който правим във всеки един момент. 
Понякога ти се иска да имаш за опорна точка друг, някой на когото можеш да разчиташ, че ще ти каже нещо по- различно от това, на което си способен да се посъветваш безуспешно сам, или думи различни от това, което биха ти дали твоите приятели като изтъркани фрази на съчувствие.
Така бе създаден каналът за диалог, носещ името "Беседата", в рамките на Проект Духовно Здраве. Това е регламентиран начин да поговориш с някой насаме, без предварително да си отсявал десетки варианти в социалните мрежи. Проект Духовно Здраве предлага подготвен за целта събеседник.

Тъй - като всички сме хора, със своята заетост и ангажименти, реда за осъществяването на беседа остава абсолютно отворен. Тя може да бъде виртуална или реална, в динамичен диалог, или в размяна на мисли в свободен обем и с различни интервали във времето. Подпомагане на "Беседата" може да бъде само доброволно и не се изискват такси за участие. В меню "Подкрепи" има няколко начина, с които може да подпомогнете целият проект. 
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg