проект за взаимопомощ в духовното здраве

Тук са представени следните курсове и услуги:

I. Инициативи за тинейджъри и решения за възрастни

Практически тип събития, обръщащи внимание както на младите хора, така и на тези, които са навлезли в живота. Затова се разделят и на две части, както следва:

Дейности по Проект Духовно Здраве

1. Инициативи за тинейджъри. Заложените тук практики се изпълняват под формата на клубове и инициативи, чрез които тинейджърите изграждат стабилни нови приятелства, научават различни игри и се ангажират в дейности, за които информация може да намерите тук.

2. Решения за възрастни. Оказване на индивидуална подкрепа в разкриване на вътрешния потенциал. Това е тази предразположеност у човека, която би му донесла най-пълноценно и удовлетворяващо го състояние в осъзнаване и реализиране на уменията да бъде максимално полезен за себе си, чрез оказване помощ на други хора. Повече информация ще намерите тук.

Използвайте това място за рекламното си лого и ще подкрепите безплатните услуги по Проект Духовно Здраве

II. Теологически клуб

Проект Духовно Здраве предлага помощ и подкрепа за хора, които се нуждаят от съвет за себе си или свои близки, чрез своя Теологически клуб. Чрез това се цели пресичане на порочната практика хората да обикалят на сляпо всякакви разновидности на екстрасенси, врачки, съмнителни инструктори минали курс за гуру през поредната секта, самозвани учители с мистичен изказ и други видове спекуланти и шарлатани в духовните дебри. Повече от всякога в България са необходими образовани духовно личности, с които при нужда човек да може просто да поговори. В помощ на търсещите различната гледна точка се явяваме и ние, хората с богословско образование. За по-добра и пълноценна дискусия с нас, разделихме ролите си в този виртуален клуб на две.
Дейности по Проект Духовно Здраве
Александър Николов
Дейности по Проект Духовно Здраве
Дейности по Проект Духовно Здраве

Атанас Ваташки

Способен да ви предостави практическата страна на духовните ценности и тяхното приложение в живота и конкретни ежедневни ситуации. Завършил Богословски факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ специалност „Теология“. Магистрант на програмата „Вяра и живот“ към Богословския факултет и автор на Проект Духовно Здраве, под псевдонима Sandi Petrov.

С ярко изразен академичен подход към всеки въпрос, способен да запознае търсещите познание детайлно с многото знания натрупани през вековете и тяхната връзка с вярата и науката. Завършил Богословски факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ специалност „Теология“ с бакалавърска и магистърска степен и магистър по история към същия университет.

По-подробно за дейността на Теологическия клуб виж тук.

За да се включите пълноценно в настоящите дейности, използвайте меню „Приемна“, където може да вземете Вайбър номер за комуникация или да пуснете мейл.

Можете да ни следите също и във Фейсбук
F - Мисия Свободен и Здрав и F - Проект Духовно Здраве

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg