проект за взаимопомощ в духовното здраве

Теологически клуб - подробна информация

Теологически клуб

Проект Духовно Здраве предлага помощ и подкрепа за хора, които се нуждаят от съвет за себе си или свои близки, чрез своя Теологически клуб. Чрез това се цели пресичане на порочната практика хората да обикалят на сляпо всякакви разновидности на екстрасенси, врачки, съмнителни инструктори минали курс за гуру през поредната секта, самозвани учители с мистичен изказ и други видове спекуланти и шарлатани в духовните дебри. Повече от всякога в България са необходими образовани духовно личности, с които при нужда човек да може просто да поговори. В помощ на търсещите различната гледна точка се явяваме и ние, хората с богословско образование. За по-добра и пълноценна дискусия с нас, разделихме ролите си в този виртуален клуб на две. За това кои сме ние можете да видите тук, а какво конкретно можете да обсъдите с нас е представено по-надолу.

На вниманието на посетителите на този проект, представяме следните варианти за взаимопомощ. 
Бъдете здрави, духовно здрави!

Използвайте това място за рекламното си лого и ще подкрепите безплатните услуги по Проект Духовно Здраве

НА ПО ЧАЙ

Понякога на по чаша чай със страничен човек, можеш да споделиш повече отколкото с близки и познати. Когато събеседникът е някой посветил себе си в това да оказва духовна подкрепа и разбиране спрямо другите, то е твърде вероятно да получиш една по-добра гледна точка, която да обогати възгледите ти.

ВИРТУАЛНА БЕСЕДА

Можете да проведете кратка виртуална беседа със сътрудник на Проект Духовно Здраве по тема, която ви вълнува. Това може да стане по електронна поща, а също чрез услугите на Вайбър, Скайп, Фейсбук или друг метод за комуникация.

МЕДИАТОР

При необходимост да изгладите отношенията си с друг човек или организация, можете да обсъдите принципните положения на създалия се конфликт с нас. Можем да погледнем на нещата откъм тяхната духовна страна – темите за любовта, прошката, страданието и други, погледнати през призмата на вашата ситуация.

ПРАВАТА ВЯРА

Услуга за тези, които са били жертва на религиозни култове, курсове по йога, врачки и подобни неща и за хора, които имат такива близки. Можем да поговорим по въпросите с вас или със съответния човек, да предоставим подходяща литература помагаща за изясняването на ситуацията или да ви насочим към конкретен специалист.

За да се включите пълноценно в настоящите дейности, използвайте меню „Приемна“, където може да вземете Вайбър номер за комуникация или да пуснете мейл.

Можете да ни следите също и във Фейсбук
F - Мисия Свободен и Здрав и F - Проект Духовно Здраве

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg