проект за взаимопомощ в духовното здраве
Решения за възрастни

Решения за възрастни

Изграждането на качества, които позволяват на човек да разгъне своят вътрешен потенциал е свързано най-често с полезното действие, което това може да окаже на други хора. В нашия курс това се случва без задаването на директиви, а чрез насърчаване на вземането на самостоятелни решения, касаещи конкретна целева група. Ние си помагаме един на друг в това да направим нещо добро и резултатът е обективната оценка за положените усилия съобразно наличния ресурс.

И така, хората чието внимание целим да грабнем и чието време желаем благородно да допълним с нещо добро, са настоящите тинейджъри. Конкретно точно тези наши деца, от които очакваме да израснат бъдещите бизнесмени, управници, юристи, лекари и  т.н. са нуждаещите се от сериозни и отговорни постъпки от страна на възрастните към тях. Грижата за всички останали нуждаещи се е също нужна и за тях се грижат различни институции – например за сираци, инвалиди, деца в неравностойно положение, тежко болни,  както и за стари хора, бездомници, психично болни и други. Знаете ли, обаче организация или възможност, чрез която някой да помогне на тези, чиито потребности всички ние подценяваме – тинейджърите, които на пръв поглед имат всичко – семейство, здраве, образование, приятели, закрила от престъпността… или не е точно така? Оказва се, че много от тях се чувстват самотни, неразбрани, не живеят здравословно и не се учат добре, техни връстници мачкат самочувствието им и често те тръгват по недобър път просто заради нашето нехайство към тях!

Събудете се и се погрижете за себе си, като направите най-доброто за децата на България или подпомогнете това да се случи. Всеки има до себе си приятели и познати, които са тинейджъри или имат деца в тази възраст. Как да работим с тях за да помогнем на себе си и обществото, ще научим в този курс, чрез множество семинари, тренинги, обучения, събития, спортни прояви, уъркшопове, дискусии, партита и други. 

Използвайте това място за рекламното си лого и ще подкрепите безплатните услуги по Проект Духовно Здраве

Това е първия модул в „Решения за възрастни“ и той е базиран на доброволческото участие в изброените дейности, което носи незабавни резултати в социалния живот на участниците, давайки им възможност да се запознаят и сприятелят с широк кръг хора, да обменят контакти и полезна информация и да прекарат заедно множество тиймбилдинг мероприятия в среда на единомишленици обединени с обща благородна кауза.
Втория модул е среда за тези, които споделят необходимостта да поддържаме една защитена среда за нас и нашите деца, като на помощ идват вярата и отеческото ни самосъзнание. Затова и носи името Клуб „Вяра и Отечество“. Можете да посетите клуба тук.
Трети модул към настоящата програма е „Клуб 007“. В рамките на практическите занятия се залага развиване на умения за подобряване на личностните качества. Обръща се внимание на превръщането на страх и агресия във вяра и позитивизъм и оказване помощ на други да достигнат до същото. Можете да посетите клуба тук.

За да се включите пълноценно в настоящите дейности, използвайте меню „Приемна“, където може да вземете Вайбър номер за комуникация или да пуснете мейл.

Можете да ни следите също и във Фейсбук
F - Мисия Свободен и Здрав и F - Проект Духовно Здраве

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg