проект за взаимопомощ в духовното здраве

Клуб „Вяра и Отечество“

Вяра и Отечество

За да дадем възможност за дискусии по въпросите касаещи вярата на народа и отеческото самосъзнание, създадохме клуба и Фейсбук група „Вяра и Отечество“. Членовете се насърчават взаимно в опазване на основните и традиционни ценности спазвайки моралните норми, етническия мир и религиозната толерантност. Това означава и ясно отстояване на правото ни да бъдем свободни от пропагандирането на специални права за етнически групи, хора със специфична сексуалност, радикални привърженици на строги хранителни режими, феминистки и окултни движения. Всяко несъгласие с тези постулати считаме за противопоставяне с българщината, патриотизма и вярата на народа.
Клуба насърчава оказването на взаимопомощ и закрила на членовете и симпатизантите, които срещат проблеми с агресивни представители на изброените по-горе групи. За по-пълноценна реализация на идеята за взаимопомощ и защита, се насърчават членовете към лично опознаване и предоставяне на информация за това кой с какво би могъл да бъде в помощ на останалите и най – вече на децата на България.
Наша мисия е да опазим поколението тинейджъри от упадъка на нравственост и ценности, от загубата на вяра в доброто и приятелството. Създаваме за тях по – добра среда чрез организирането на игри, забавления и места за изграждане на взаимоотношения с други като тях. Обучаваме тези, които оставят детското в себе си на път да влязат в живота като пълнолетни граждани в дух на грижа за по-малките, беззащитните и слабите, които имат нужда от някой по-силен до себе си така, както те самите когато са били като тях.

Бог да пази България!

Използвайте това място за рекламното си лого и ще подкрепите безплатните услуги по Проект Духовно Здраве

Това е втория модул в „Решения за възрастни“. Първия е базиран на доброволческото участие в редица дейности като семинари, тренинги, обучения, събития, спортни прояви, уъркшопове, дискусии, партита и други, което носи незабавни резултати в социалния живот на участниците, давайки им възможност да се запознаят и сприятелят с широк кръг хора, да обменят контакти и полезна информация и да прекарат заедно множество тиймбилдинг мероприятия в среда на единомишленици обединени с обща благородна кауза. Можете да посетите първия модул тук.
Трети модул към настоящата програма е „Клуб 007“. В рамките на практическите занятия към клуба се залага развиване на умения за подобряване на личностните качества. Обръща се внимание на превръщането на страх и агресия във вяра и позитивизъм и оказване помощ на други да достигнат до същото. Можете да посетите клуба тук.

За да се включите пълноценно в настоящите дейности, използвайте меню „Приемна“, където може да вземете Вайбър номер за комуникация или да пуснете мейл.

Можете да ни следите също и във Фейсбук 

F - Мисия Свободен и Здрав и F - Проект Духовно Здраве

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg