проект за взаимопомощ в духовното здраве

Един от седемте си ти

Един от седемте си ти
В живота едни вървят напред, други ги следват.
Трети стоят на едно място и не просто изостават, но си организират комфорт в това и го популяризират като "мода". Четвърти им подражават, мислейки първите за откачени, а вторите за заблудени. Самите те, обаче са простовати потребители в блатото на застоя, кибици без бъдеще, от чийто ръждиви петачета трупат средства "правещите мода". 
В петият сектор са паразитите, които безцелно съществуват в среда на безтегловност и често ги постига внезапна смърт. Но също като с комарите и кърлежите, обществото понякога извършва безпардонна дезинфекция на деградиращите си части и тяхната виталност отлита като вчерашна мъгла.

Шести елемент са политиците, които са сбор между третия и петия тип. Паразитират, но и създават "продукт", по същност сбор от въздух и демагогия.
Последна категория са пречещите. Те нямат друга цел, освен да провалят всеки, който се стреми да осъзнае и върви по пътя на първите две категории хора, защото сами те са най- отзад и се вбесяват от мисълта, че някои други могат да се измъкнат. 
Светът е място, чиято трибуна се превзема от политици, които дават хляб на по- изявените от тях самите в престъпността и "бизнеса", посредством манипулациите си върху безволевата маса. Единствено пребъдващите в тишината на духа, оставят отпечатък във Вечността! Изборът да Бъдеш, можеш да "кликнеш" още сега. Кой от седемте си, ще подкрепиш или ще бъдеш, можеш да решиш! 

Автор и снимка: Sandi Petrov
Сподели
Използвайки РЕКЛАМНИТЕ УСЛУГИ на Мисия Свободен и Здрав, 
подпомагате БЕЗПЛАТНИТЕ КОНСУЛТАЦИИ по Проект Духовно Здраве!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg