проект за взаимопомощ в духовното здраве

Електронните окови на Последният световен ред

Електронните окови на Последният световен ред
Наближава времето, когато тоталитарната демокрация ще влезе буквално под кожата на всеки, чрез съответната технология. Библейските пророчества за числото на Звяра добиват все по-реален образ в действителността. Лекари и фармацефти в страната, към настоящят момент биват принуждавани да използват пластиката УЕК - Универсална Електронна Карта. Тя е аналог на всички документи, които се използват в ежедневието, но съдържа цялата информация в чип¹. Отделно здравният министър обяви, че до края на януари в болниците и аптеките ще бъде въведен персонален пръстов идентификатор². Дали и електронното гласуване няма да се се окаже нечий пъклен план?
И така лека полека примката на една идваща диктатура се надява върху вратовете на всички ни. Докато дойде време, когато без одобрението на чиновниците - марионетки на задграничните кукловоди, няма да можем да си купим дори пакетче сода бикарбонат. 
Към настоящият момент на проблемът с УЕК - чипирането в България е в ситуация, при която е почти невъзможно правно действие срещу инициативата. Причината според юристи е липсата на закон за електронното правителство у нас. В Русия лично Патриарх Кирил заяви пред руският парламент, че на граждани, които не са съгласни да предостасвят личната си информация за издаване на УЕК, трябва да бъде предложена законна алтернатива³.
Редно ли е Българската Православна Църква да отреагира подобаващо и да защити това гражданско право е дискусионен въпрос, най - малкото по причина на сигурният обществен отпор, който подобно действие ще срещне в лицето на аморфната маса от родни вероотстъпници. Ще стане като тематата за бежанците, въвеждането на обучение по религия в училищата или темата за йога в матурите - куп псевдоинтелектуалци биха почесали редките си бради и заклеймили и този път пазителите на българския дух. 
Как ще реагират духовниците, решават сами. Въпросът е ние, останалите трябва ли да си мълчим? Да приемем ли безропотно действията предшестващи белегът на Звяра или да отхвърлим с достойнство електронните окови на една възможна нова диктатура - решаваме сега. Изборът да дадем гласност сега на този въпрос е изцяло в нашите ръце и затваряйки този прозорец, той вече ще е направен. Затова как ще живеем занапред, зависи само от нас!

Със специални благодарности към д-р Венко Вълчев за предоставеният сигнал по темата!

Автор и колаж: Sandi Petrov
 
Използвани са материали
снимка: http://cdns.yournewswire.com
 
Сподели
Използвайки РЕКЛАМНИТЕ УСЛУГИ на Мисия Свободен и Здрав, 
подпомагате БЕЗПЛАТНИТЕ КОНСУЛТАЦИИ по Проект Духовно Здраве!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg