проект за взаимопомощ в духовното здраве

Клуб 007

Клуб 007 - разкрий най - доброто от себе си!

Клубът ще съдейства за обучаване в това да намираме най – доброто у себе си и във всеки около нас. Да превърнем агресивни нотки от характера си в творчески качества, да трансформираме чувства като страх и безпокойство във вяра, убеденост, позитивност и любов. Можем не само да открием и развием личностните си качества, а и да работим с тези около нас, които не подозират за тези възможности у себе си. След като се научим да сме си полезни, ще мотивираме и другите да споделят най – доброто от себе си за общата ни кауза. Затова и клуба носи код 007, понеже всеки е като таен агент в един свят на незаинтересованост към основните добродетели и мотиватори за по-добър живот. Ще неутрализираме пречките и ще се научим как да си намираме сътрудници и да работим с тях гъвкаво, използвайки всяко време, място и възможност за това. 

Използвайте това място за рекламното си лого и ще подкрепите безплатните услуги по Проект Духовно Здраве

Това е третия модул в „Решения за възрастни“. Първия е базиран на доброволческото участие в редица дейности като семинари, тренинги, обучения, събития, спортни прояви, уъркшопове, дискусии, партита и други, което носи незабавни резултати в социалния живот на участниците, давайки им възможност да се запознаят и сприятелят с широк кръг хора, да обменят контакти и полезна информация и да прекарат заедно множество тиймбилдинг мероприятия в среда на единомишленици обединени с обща благородна кауза. Можете да посетите първия модул тук.
Втория модул е среда за тези, които споделят необходимостта да поддържаме една защитена среда за нас и нашите деца, като на помощ идват вярата и отеческото ни самосъзнание. Затова и носи името Клуб „Вяра и Отечество“. Можете да посетите клуба тук.

За да се включите пълноценно в настоящите дейности, използвайте меню „Приемна“, където може да вземете Вайбър номер за комуникация или да пуснете мейл.

Можете да ни следите също и във Фейсбук
F - Мисия Свободен и Здрав и F - Проект Духовно Здраве

Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg